SPelen     LEren     ONtdekken

Geweldige feestdag voor meneer Maarten en juf Marga

Op vrijdag 24 april vierden we een geweldige feestdag voor juf Marga en Meneer Maarten. Juf Marga vanwege haar pensioen en het afscheid wat we vierden, meneer Maarten omdat hij 40 jaar in het onderwijs werkzaam is.

De dag begon met een rijtoer door de wijk in een prachtige koets. Op school stonden alle kinderen en leerkrachten in een grote erehaag voor MuzeRijk. Onder luid applaus en een aanhoudend Lang zullen ze leve werden Maarten en Marga als grote sterren onthaald.

Hierna waren er workshops voor de kinderen. Met heel veel hulpouders en de leerkrachten werden onder leiding van John en Harm van circus TaDaa 20 workshops aangeboden. In de ochtend namen alle kinderen aan alle tien verschillende circusonderdelen deel.

Na de lunch, met als verrassing heerlijke frietjes, werd in het middagdeel door kinderen één favoriet onderdeel uitgewerkt voor de voorstelling, die vanaf 14.00 uur in de sporthal van Ontmoetingsplein MuzeRijk plaatsvond. Met circusdirecteur Mats werd een prachtige voorstelling opgevoerd, waarbij alle 255 kinderen van Het Speleon op het podium kwamen.

In de viering werd ook nog nieuwe schoollied officieel ten doop gehouden en kregen Maarten en Marga prachtige bloemen en cadeau's. Meneer Maarten kreeg een nieuw fototoestel, juffrouw Marga had hele mooie sieraden gekregen.

Na afloop van de viering was er nog een receptie voor ouders en kinderen en aansluitend een receptie voor genodigden, waar familie, vrienden, collega's en oud-collega's samen met Marga en Maarten deelden in de feestvreugde.

Marga, bedankt voor alle mooie jaren in Uden!
Media
  • P1014998.JPG

Contact

Kindcentrum Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

ma 13 mei 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Waterles
vr 17 mei 12:30
14:00
Ateliers
ma 20 mei
2e Pinksterdag
di 28 mei
do 30 mei
Kamp groep 8
do 13 jun
Rapport
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement